Η Μάλαγα θέλει Μαυροειδή!

Επαιξε με την φωτιά και... κέρδισε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πήγαινε-έλα παικτών στην Ευρώπη συνεχίζονται και επειδή ο λόγος γίνεται για την Μάλαγα, η ομάδα του Χοάν Πλάθα είναι μπροστά σε μία ακόμη αλλαγή στο ρόστερ της. Ο Αμερικάνος σέντερ, Ρίτσαρντ Χέντριξ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, προερχόμενος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στο Τελ Αβίβ και την Μακάμπι, και η ισπανική ομάδα είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι Ανδαλουσιάνοι έχουν εκφράσει μεγάλο ενδιαφέρον για τον 30χρονο σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή. Ενδιαφέρον, που έχουν μεταφέρει, τόσο στην “Ενωση”, όπου και ανήκει ο παίκτης, όσο και στην πλευρά του διεθνούς σέντερ.

Η Μάλαγα γνωρίζει τον Μαυροειδή από τα πολύ καλά του χρόνια στο Μπιλμπάο, αλλά την ίδια ώρα έχει παρακολουθήσει και την πορεία του τελευταίως, τόσο στην Κηφισιά, όσο και στην ΑΕΚ.

Ολα, πάντως, εξαρτιώνται από τις διαθέσεις της ΚΑΕ. Αν, δηλαδή, θέλει ή όχι να παραχωρήσει τον Μαυροειδή. Είναι κάτι, που δεν θα αργήσει να φανεί, άλλωστε η Μάλαγα βιάζεται, θέλοντας εκτός των άλλων να προλάβει να συμμετάσχει στα πλέι-οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι την τρέχουσα σεζόν ο διεθνής σέντερ έχει κάνει ήδη μία μετακίνηση, αφού τον Νοέμβριο πήρε τον δρόμο από την Κηφισιά για την ΑΕΚ, όπου και συνεχίζει να παίζει.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X