Πρέλεβιτς για να μην κατέβει στην ρεβάνς ο ΠΑΟΚ: "Στηρίζουμε τον Σαββίδη"

Πρέλεβιτς για να μην κατέβει στην ρεβάνς ο ΠΑΟΚ: "Στηρίζουμε τον Σαββίδη"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ξεκάθαρη στήριξη όλων στον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση του μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, αποχωρώντας από τα γραφεία της Τούμπας.

“Νομίζω ακούσατε τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη χθες το βράδυ. Αποφασίσαμε σαν Επιτροπή όλοι ότι τον στηρίζουμε απόλυτα σε ότι αποφασίσει να κάνει και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι από πίσω του και θα τον στηρίζει”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αποχωρώντας από την Τούμπα, ενώ μιλώντας για το αν υπήρξε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, πρόσθεσε:

“Δεν υπήρχε λόγος να υπάρξει επικοινωνία. Τα πράγματα είναι πλήρως συντονισμένα, ξέραμε όλοι τα πάντα. Νομίζω τώρα υπάρχει και μία συνάντηση του ΔΣ, θα δούμε τι θα προκύψει και από εκεί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει από όλους απόλυτη στήριξη στην απόφαση του κ.Σαββίδη”.

Πηγή: paok24

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X