Αποφάσεις για την γραμμή κρούσης

Κράτα τα θετικά και προχώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι διόλου βέβαιο πως ο Γκας Πογιέτ σκοπεύει να δοκιμάσει επί… χόρτου, τα πλάνα που έχει κάνει επί χάρτου για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Όμως ακόμα και αν ήθελε, δεν θα μπορούσε να το κάνει στην χθεσινή προπόνηση, όπου οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι, ήταν ακόμα σε διαδικασία αποφόρτισης με χαλαρό πρόγραμμα. Επομένως είναι άγνωστο τι σκέφτεται ο Πογέτ για το αγωνιστικό πλάνο του πρώτου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Αυτή την φορά οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί για τον τεχνικό της ΑΕΚ, βρίσκονται στην γραμμή κρούσης.

Ο Πογιέτ έχει όλες τις επιλογές στην διάθεση του, καθώς η επιστροφή του Μάνταλου απελευθερώνει και τον Βάργκας που μπορεί να επιστρέψει στην γνωστή του θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Με δεδομένο πως πολύ δύσκολα ο τεχνικός της ΑΕΚ θα πάει σε αλλαγή συστήματος, επί της ουσίας το μοναδικό αντικείμενο προβληματισμού, αφορά την κορυφή της επίθεσης. Με τον φρέσκο και ξεκούραστο Αραβίδη, να έχει ένα ξεκαθάρο προβάδισμα έναντι του Πέκχαρτ αλλά και του Τζεμπούρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X