Μαύρη Δευτέρα

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακή, ψυχρή και ανάποδη ήταν η Δευτέρα για το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr. Είναι από τις ελάχιστες φορές που οι προβλέψεις όσων συμμετέχουν πήγαν άπατες στον κουβά. Θα πείτε συμβαίνουν κι αυτά, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια δύσκολα και ελάχιστες επιλογές. Το θετικό είναι πως αρχίζει νέος μήνας, που θα κριθούν πολλά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα κύπελλα και έτσι θα υπάρχουν επιλογές. Δείτε τις επιλογές μας από το κουπόνι της Τρίτης.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ over 2,5 (1.75)

Μετράνε 9 σερί over μεταξύ τους, στο πρώτο γύρο ήρθε το ματς 0-4, στο δεύτερο 3-2. Πάμε για πολλά γκολ…

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΑΛΜΠΙΟΝ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (2,12)

Όλο και εμφανίζει δυσκολίες στο παιχνίδι της η Λέστερ, αν και συνεχίζει να παίρνει νίκες. Μήπως ήρθε η στιγμή για γκέλα μέσα στην έδρα της;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΤΣΕΛΣΙ 2 (1,65)
Νέα εβδομάδα και θα ξεκινήσω με ποντάρισμα από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι νίκησε τη Σαουθάμπτον με ανατροπή και σήμερα πάει για δεύτερο διπλό μέσα στην έδρα της ουραγού Νόριτς με καλή απόδοση.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2 (2,12)
Τώρα θα φανεί αν η Λέστερ μπορεί να φτάσει στο θαύμα, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω. Συνεχόμενα ματς, βεβαρημένο πρόγραμμα, μικρό ρόστερ και ένας αξιόλογος αντίπαλος που του ταιριάζει να παίζει εκτός έδρας. Μ’ αρέσει η απόδοση και θα εμπιστευτώ τη Γουέστ Μπρομ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΕΡΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1 (2,70)

Αρχικά σκέφτηκα το καρφωτό διπλό της Γουέστ Μπρομ με 4,70 απόδοση, αλλά το κάρφωσε ο κρητικός. Και πάω στον άσο της δυνατής στην έδρα της Μπέρι, απέναντι στην τραγική στα τελευταία ματς Πιτέρμπορο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 87,35
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 87,15
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 74,04
4.ΤΣΙΛΗΣ 55,64
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 31,04
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X