Από το ναδίρ στο ζενίθ

Είναι μοναδικός, είναι φαινόμενο, είναι ο Ρόναλντ Βάργκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο πάντα παράγει όμορφες ιστορίες, που πολλές φορές μοιάζουν σαν παραμύθι. Μια τέτοια ιστορία, συνοδεύει την “εκτόξευσει” του Ρόναλντ Βάργκας, από το ναδίρ της δυσμένειας, στο ζενίθ της καταξίωσης.  Βλέπετε, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, ο ήρωας των ντέρμπι, θα μπορούσε ενδεχομένως και να μην βρισκόταν καν στην ΑΕΚ από τον Γενάρη και μετά. Ο Γκας Πογιέτ ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Βάργκας στα τέλη του Δεκέμβρη. Πρώτα ήταν το περιστατικό της απερίσκεπτης ενέργειας και της αποβολής στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα εκείνο που είχε ενοχλήσει περισσότερο τον Πογέτ, ήταν πως ο Βενεζουελάνος ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, παρόλο που η αποβολή του, ήταν ο βασικός λόγος της ήττας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εισηγήθηκε την τιμωρία του παίκτη, αλλά τον κράτησε και μακριά από την ενδεκάδα. Και όταν του έδωσε και πάλι ευκαιρία, ο Βάργκας βυθίστηκε ακόμα πιο βαθιά στη δυσμένεια του Πογιέτ. Μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό στις 21 Δεκεμβρίου και είχε παρουσία κακή εως αδιάφορη. Η ΑΕΚ είχε χάσει εκείνο το ματς και από το μυαλό του Πογιέτ πέρασαν ακραίες σκέψεις για τον τρόπο διαχείρισης της περίπτωσης του Βενεζουελάνου επιθετικού.

Μεσολάβησαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και ο τεχνικός της ΑΕΚ ασχολήθηκε περισσότερο με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και λιγότερο με το μέλλον του Βάργκας. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο ματς με τον Πλατανιά αρχές Γενάρη, ο Πογιέτ είχε εκτός πλάνων τον Βενεζουελάνο. Όμως λίγη ώρα πριν την σέντρα, προέκυψε αδιαθεσία στον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος θα ξεκινούσε βασικός. Αναγκαστικά την θέση πήρε ο Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος έκανε εξαιρετικό ματς και έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ. Το αναγνώρισε ο Πογιέτ και αποφάσισε να δώσει στον Βάργκας μια δεύτερη ευκαιρία. Ήδη του είχε περάσει το μήνυμα, πως αυτή θα ήταν και η τελευταία ευκαιρία που θα του έδινε. Και ο Βάργκας την έπιασε από τα μαλλιά. Συνέχισε με μια ακόμα ασίστ και κατόπιν με γκολ σε τρια συνεχόμενα παιχνίδια. Όπου κάθε γκολ σήμαινε νίκη. Ύστερα ακολούθησαν τα ντέρμπι και η ιστορία γράφτηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X