Η ΑΕΚ... ενοχλεί

Ο σεβασμός στην ΑΕΚ από την Ευρωλίγκα, ανοίγει την πόρτα της Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Για μία ακόμα φορά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, γνωρίζοντας μια ήττα η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε αποφευχθεί. Δεν είναι, όμως, αυτό το -μοναδικό- πρόβλημα.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο γίνεται μια τεράστια προσπάθεια εντός της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ηγείται αυτής. Ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας έχει έναν μεγάλο στόχο, να επαναφέρει την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρώπης. Κάποιοι βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την όλοι προσπάθεια. Κάποιοι άλλοι, όμως, όχι και φροντίζουν να του το δείχνουν.

Τρανή απόδειξη η αναμέτρηση της Κυριακής, όπου η Βασίλισσα έχασε με το… έτσι θέλω και χωρίς τον καλύτερο παίκτη της στο φετινό πρωτάθλημα, Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Το μήνυμα λοιπόν, είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ: Κάποιοι θέλουν να… φράξουν τον δρόμο του Αγγελόπουλου και να τον κάνουν να απογοητευτεί. Ο Αγγελόπουλος, όμως, δεν έχει κανέναν σκοπό να πέσει στην… παγίδα και θα συνεχίσει το μακρόπνοο πλάνο επιστροφής της ομάδας στην κορυφή!

Όλα αυτά, φυσικά, με την βοήθεια του κόσμου, τον οποίο θέλουν άπαντες στην ομάδα στο πλευρό τους…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X