Τι κάνεις ρε Βάργκας;

Τι κάνεις ρε Βάργκας;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως το έλεγε ο Γκάρι Λίνεκερ; Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα με δυο ομάδες που παίζουν 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζει πάντα η Γερμανία. Τώρα εδώ αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Τα ντέρμπι είναι ματς που δυο ομάδες δίνουν μάχη επί 90 λεπτά και στο τέλος σκοράρει ο Βάργκας και κερδίζει η ΑΕΚ. Ο Βενεζουελάνος έχει φτιάξει πλέον τον δικό του νόμο. Ντέρμπι ίσον γκολ Βάργκας και γκολ Βάργκας ίσον νίκη ΑΕΚ. Τόσο απλά. Και τόσο εντυπωσιακά, αν αναλογιστεί κανείς, πως αυτό που έχει κάνει ο Βενεζουελάνος, δεν το έχουν πετύχει τεράστιες επιθετικοί που έχουν φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Όπως για παράδειγμα ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος. Ή ακόμα και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, που είχε και την… πολυτέλεια των έξτρα αγώνων με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ λόγω πλέι οφ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο τελευταίος που είχε πετύχει γκολ μέσα σε μια σεζόν και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ. Και ήταν το 2007-08, τότε που η ΑΕΚ εντός γηπέδου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όμως και τότε τα γκολ του Λυμπερόπουλου δεν ήταν και νίκες, όπως τώρα συμβαίνει με τον Βάργκας. Κάτι ανάλογο με τον Βενεζουελάνο επιθετικό, είχε πετύχει μόνο ο Βασίλης Δημητριάδης την δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ. Τότε που με δικό του χατ τρικ η Ένωση είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ 3-1, με δυο γκολ δικά του είχε πάρει νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 και είχε σκοράρει και στο 3-1 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Πάντως όπως και να έχει, ο Βάργκας γράφει… ιστορία με τον τρόπο που σκοράρει στα ντέρμπι. Και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως η θέση του δεν είναι καν σέντερ φορ. Αλλά βρίσκεται πάντα στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή. Ενώ χθες απέδειξε πως έχει και εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X