Είναι μοναδικός, είναι φαινόμενο, είναι ο Ρόναλντ Βάργκας

Είναι μοναδικός, είναι φαινόμενο, είναι ο Ρόναλντ Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο άνθρωπος των ντέρμπι. Αυτός που δίνει τη λύση όταν η μπάλα …καίει κι αυτός που έχει χαρίσει τις ωραιότερες στιγμές φέτος στους οπαδούς της ΑΕΚ. Όλα αυτά ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο διεθνής επιθετικός της Εθνικής Βενεζουέλας έβαλε και πάλι τη …σφραγίσα του σε ένα ντέρμπι και πέτυχε κάτι το ανεπανάληπτο. Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Μέσα σε έναν μήνα και τέσσερις μέρες η Ένωση υποδέχθηκε διαδοχικά τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τον Βάργκας να αποτελεί το κοινό πρόσωπο – κλειδί στις νίκες των “κιτρινόμαυρων”. Τρεις νίκες με σκορ 1-0 και τον Βάργκας να είναι αυτός που σήκωσε τους φίλους της ΑΕΚ από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν το μοναδικό γκολ της νίκης.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ με ένα …περίεργο (κατί σαν) γυριστό μέσα από την μικρή περιοχή του Βελλίδη, ενώ νωρίτερα είχε χάσει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει. Απέναντι στον Ολυμπιακό παίρνοντας το …ριμπάουντ μετά το άστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιέγκο Μπουονανότε και χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν το “μαγικό” του δεξί πόδι τίναξε τα δίχτυα της εστίας του Στιλ. Και φανταστείτε ότι ανέλαβε την εκτέλεση επειδή απουσίαζε λόγω τιμωρίας ο Μάνταλος και ο Γκάλο, οι οποίοι αποτελούν συνήθως τους εκτελεστές των φάουλ από κοντινή απόσταση. Δικαίως λοιπόν ο Βάργκας είναι το πρόσωπο των ντέρμπι για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X