Η κίνηση ματ που άλλαξε το ματς

Η κίνηση ματ που άλλαξε το ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εάν κάποιος αναζητούσε το πιο ξεχωριστό στοιχείο του προπονητή Πογιέτ, πιθανότατα θα κατέληγε στην ενεργό συμμετοχή μέσα στο παιχνίδι. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα, όσα έγιναν χθες. Το πλάνο του Ουρουγουανού, με τον Πέκχαρτ στην κορυφή και δύο γρήγορους ακραίους στις πτέρυγες δεν βγήκε. Κυρίως, επειδή η ΑΕΚ δεν είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα σωστά και να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι.
Όλα αυτά μέχρι να γίνει η κίνηση ματ του Πογιέτ για να πάρει το παιχνίδι. Βλέποντας την αδυναμία των παικτών του να κρατήσουν τη μπάλα και τη σταδιακή οπισθοχώρηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ έριξε στο ματς Τζεμπούρ και Αραβίδη. Με αυτόν τον τρόπο, ο Πογιέτ μετέφερε την πίεση στην απέναντι πλευρά. Με δυο ποιοτικούς επιθετικούς, έβαλε δύσκολα στην έτσι κι αλλιώς ευάλωτη άμυνα του Παναθηναϊκού. Με τους Μπαρμπόσα και Βάργκας άνοιξε το παιχνίδι στα άκρα, άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης.
Τα αποτελέσματα ορατά. Από το 63’ και μετά, τις δύο αλλαγές και τη μετατροπή του σχήματος σε 4-4-2, το παιχνίδι άλλαξε. Ο Αραβίδης έχασε μια ευκαιρία και ήταν εκείνος που κέρδισε το φάουλ (από τον Τελάντερ) από το οποίο προήλθε το γκολ του Βάργκας. Ο Τζεμπούρ ήταν εκείνος που κέρδισε την αποβολή του Μέστο, αλλά και πολύτιμο χρόνο κρατώντας τη μπάλα και δίνοντας σίγουρες λύσεις όποτε απαιτήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X