«Οργανωμένο σχέδιο κατά της ΑΕΚ»

«Οργανωμένο σχέδιο κατά της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Το τρίτο ημίχρονο ήταν… γεμάτο στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση έχει φριχτά παράπονα από την αντιμετώπιση των Κορομηλά, Καρακατσούνη και Μπίτη, με τον εκνευρισμό να έχει φτάσει μέχρι τα υψηλά κλιμάκια της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο, ωστόσο παρακολούθησε την αναμέτρηση και είναι έξαλλος με την αντιμετώπιση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα, τόσο στην φάση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, όσο και σε αυτή με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Καλαμπόκη, στο φινάλε της αναμέτρησης.

Από την Βασίλισσα, μάλιστα, κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο κατά της ομάδας, αλλά και της επένδυσης που έχει σκοπό να κάνει αυτή στο ελληνικό μπάσκετ,

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως δεν θα παρθούν αποφάσεις εν θερμώ. Εκνευρισμός και θυμός για το διαιτητικό τρίο υπάρχει, ωστόσο από την ομάδα θέλουν να ξαναδούν την αναμέτρηση και εν συνεχεία θα λάβουν τα μέτρα τους. Τι σημαίνει αυτό; Πως εντός της νύκτας δεν θα υπάρξει ανακοίνωση ή κάποια αντίδραση.

Στην ΑΕΚ, ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι κεεί που δεν πάει, ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και να μη γίνεται έρμαιο του κάθε διαιτητή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X