Ο παίκτης των μεγάλων αγώνων

Ο παίκτης των μεγάλων αγώνων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρθε ως ένα από τα σπουδαία ονόματα του περυσινού καλοκαιριού, αλλά το επικοινωνιακό τσουνάμι που πλήττει συχνά την ΑΕΚ τον έκανε να περάσει στα ψιλά. Διεθνής παίκτης, ερχόμενος κατευθείαν από το Κόπα Αμέρικα και αποφασισμένος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, ο Ρόναλντ Βάργκας είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά για την Ενωση. Είναι ο παίκτης των μεγάλων αγώνων, εκείνος που μιλά όταν χρειάζεται και σκοράρει στα σημαντικά παιχνίδια.
Δεν είναι τυχαίο, πως ο Βάργκας ήταν εκείνος που έκρινε το ματς με τον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας τη νίκη με 1-0. Λίγες εβδομάδες έπειτα, ο Βενεζουελάνος καθόρισε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και τους Ενωσίτες στα ουράνια. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε πετύχει το απόλυτο, εάν στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, είχε ευστοχήσει στη μεγάλη ευκαιρία που του είχε παρουσιαστεί.
Αυτό το ματς φαίνεται πως αποτελεί και απωθημένο του Βάργκας, που θέλει να τριτώσει το καλό και να δώσει ακόμα μια χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ. Εστω και αν αυτήν τη φορά θα αγωνίζεται σε έναν διαφορετικό ρόλο, παίζοντας στον άξονα. Θέση βέβαια που γνωρίζει καλά, καθώς δεν πρέπει να λησμονείτε από κανέναν, πως ο Βάργκας είναι κυρίως παίκτης άξονα και μπορεί να παίζει σε αυτήν τη θέση κάνοντας τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X