"Αυτό το γκολ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ"

"Αυτό το γκολ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού πρώτα “εκτέλεσε” τον ΠΑΟΚ και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ, έκανε ακριβώς το ίδιο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και έδωσε επίσης τη νίκη στην ΑΕΚ. Ο Ρόναλντ Βάργκας σκόραρε και απέναντι στον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Ολυμπιακό. Προφανώς ο στόχος του Βενεζουελάνου είναι να τριτώσει το… καλό την Κυριακή και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πάντως μιλώντας στο match program της ΠΑΕ για το ντέρμπι, ο Βάργκας παραδέχθηκε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Κάθε ποδοσφαιριστής στην καριέρα του περιμένει τέτοια ντέρμπι, πόσω δε μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι για την ομάδα μου ένα… έξτρα ντέρμπι! Για Χ λόγους έμεινα εκτός αποστολής στο πρώτο παιχνίδι και περίμενα την ευκαιρία μου στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Ηθελα όσο τίποτε άλλο να πάρω χρόνο συμμετοχής σε αυτό το ματς και όταν μου δόθηκε από τον προπονητή μου μπόρεσα να σκοράρω και αυτός είναι ο λόγος που είπα ότι είναι ένα γκολ που δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X