Στραματσόνι: «Κάναμε λάθη»

Καλά έκανε με Νίνη - Μην τυχόν δε βάλει Φορτούνη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα μίλησε ο Στραματσόνι στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο Στραματσόνι είπ: «Μας πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, τώρα έχουμε ένα ματς ανά εβδομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πέντε φορές περισσότερο. Κι εσείς κι εγώ. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν όσα κάναμε καλά για 55 λεπτά, τα κάναμε για 90 και νικούσαμε, δεν θα ήμασταν υπερομάδα. Ούτε τώρα που για 10 λεπτά κάναμε πολλά λάθη είμαστε χάλια ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με καλούς παίκτες, με προοπτικές, και χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά.

Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σε 10 λεπτά καταστρέψαμε την καλή προσπάθεια που κάναμε τα προηγούμενα 55 λεπτά. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα μπορούμε, διότι πολλά από αυτά οφείλονται στην αδράνεια και στον εφησυχασμό».

Ξέρω ότι έχουν προηγηθεί πολλά, ότι οι φίλαθλοι δεν μας πιστεύουν και ότι είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρα. Όμως πρέπει να τα καταφέρουμε και να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε πολύ και θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Όσοι είστε εδώ έχετε την εμπιστοσύνη μου και ξέρω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X