«Ανάσες» πριν από τον... τελικό

Νίκη πριν από τον... τελικό (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε, συνεχίζοντας απτόητη την πορεία της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Basket League, ενόψει και του σημαντικού αγώνα κόντρα στον Άρη, στο Αλεξάνδρειο.

Οι έξι διαδοχικές νίκες έχουν δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στο στρατόπεδο της Βασίλισσας, καθώς τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα την έχουν σταθεροποιήσει, για τα καλά, στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς θέλησε να… επιβραβεύσει τους παίκτες του με μια ημέρα ξεκούρασης.

Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα (22/02) οι παίκτες της Ένωσης έχουν ρεπό, πράγμα που σημαίνει πως η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον Άρη, θα ξεκινήσει την Τρίτη (23/02), όπου στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα δώσει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X