Η «μάχη» των πλέι οφ μέχρι το τέλος

Αγκαλίτσες και φιλάκια για τα παιδιά του Πειραιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επτα αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και πλέον μπαίνει η ΑΕΚ στην τελική ευθεία για να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι οφ. Η ομάδα του Πογιέτ έχει ήδη απόσταση από τις υπόλοιπες ενώ ο Πανιώνιος έχει παιχνίδι λιγότερο μια και παίζει σήμερα στη Βέροια. Η ΑΕΚ έχει 46β., ο Παναθηναϊκός 42, ο ΠΑΟΚ 35 και ο Πανιώνιος 35. Αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν τώρα η βαθμολογία των πλέι-οφ θα ήταν: ΑΕΚ 2, Παναθηναϊκός 1, Πανιώνιος 0, ΠΑΟΚ 0. Να σημειωθεί ότι η βαθμολογία προκύπτει διαιρώντας με το πέντε τη διαφορά κάθε ομάδας από τον πέμπτο.

Μέχρι το τέλος η ΑΕΚ παίζει κατά σειρά με Παναθηναϊκό (εντός), Αστέρα (εκτός), Πανθρακικό (εντός), Παναιτωλικό και Καλλονή (εκτός), Πανιώνιο (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός). Ο Παναθηναϊκός μετά το ΟΑΚΑ υποδέχεται τον Ατρόμητο, πάει στο Καραϊσκάκη, παίζει με Ηρακλή, Βέροια εντός, πάει στην Τρίπολη και υποδέχεται τον Πανθρακικό.

Ο Πανιώνιος εκτός του σημερινού αγώνα υποδέχεται στη συνέχεια τον Λεβαδειακό, πάει στα Χανιά για τον Πλατανιά, υποδέχεται την Ξάνθη και στη συνέχεια Γιάννενα (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ατρόμητο (εντός).

Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα και παίζει με Πανθρακικό, Παναιτωλικό (εκτός και τα δύο), Καλλονή (εντός), Πανιώνιο (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και Πλατανιά (εκτός). Ελπίδες μαθηματικά έχουν βέβαια και οι Αστέρας (πιο κοντά), Παναιτωλικός, Ηρακλής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X