«Θέμα χαρακτήρα το παιχνίδι με τον Άρη»

«Θέμα χαρακτήρα το παιχνίδι με τον Άρη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Κηφισιά κατάφερε να πανηγυρίσει την 16η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, χάρη στο 76-73, ένα αποτέλεσμα το οποίο την εδραίωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς κατάφερε με τον… χαρακτήρα της και τη μαγκιά της να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να συμβάλει σε μία ακόμα «κιτρινόμαυρη» επικράτηση. Παρά το γεγονός πως ήταν αρκετά άστοχος (6 πόντοι με 3/9 δίποντα), ήταν ουσιαστικός με τα 9 ριμπάουντ που μάζεψε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ηγέτης της Βασίλισσας μίλησε στο enwsi.gr για τη νέα νίκη της ομάδας του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ έστειλε το μήνυμά του, ενόψει και του σπουδαίου αγώνα με τον Άρη που είναι προ των πυλών.

Το παιχνίδι έμοιαζε εύκολο μέχρι το 35′, όμως στα τελευταία λεπτά του έγινε ντέρμπι, κάτι που σύμφωνα με τον διεθνή σέντερ «ήταν θέμα συγκέντρωσης περισσότερο. Είχαμε μια διαφορά, χαλαρώσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Είναι καλή ομάδα η Κηφισιά, αλλά εξαρτάται από εμάς το πώς θα διαχειριστούμε καταστάσεις. Διαχειριστήκαμε λάθος την κατάσταση, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε».

Η εμφάνιση του τετάρτου δεκαλέπτου προσέφερε… προβληματισμό στον Ζντοβτς και παράλληλα ήταν ένα καμπανάκι ενόψει Άρη. Ή μήπως, όχι; «Δεν είναι έτσι. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ κομβικό. Είναι τελικός και για τους δύο. Ελπίζω να είμαστε πανέτοιμοι. Σίγουρα, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χαρακτήρα, αλλά και συγκέντρωσης το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει η σκέψη, από μεγάλη μερίδα του κόσμου, πως ήρθε η ώρα για… εκδίκηση. Στην Ένωση, πάντως, έχουν διαφορετική γνώμη. «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Αυτό το παιχνίδι για πολλούς κρίνει την τρίτη θέση, αλλά δεν μετράει τόσο πολύ η τρίτη και η τέταρτη θέση. Πλέον δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο οι έδρες, οπότε στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Η ΑΕΚ τους τελευταίους 2 μήνες έχει νέο προπονητή. Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, κάτι το οποίο επισημαίνει και ο «Big Lou». «Από τότε που ήρθε προσπαθεί να βάλει τη φιλοσοφία του. Είναι δύσκολο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να την εμπεδώσουμε, καθώς ζητάει πολλά. Ξέρουμε πως όσα θέλει είναι πολύ καλά για εμάς και θέλουμε να τα ακολουθήσουμε».

Κλείνοντας την κουβέντα, έγινε αναφορά στον κόσμο, ο οποίος περιμένει πώς και πώς τη νίκη κόντρα στον Άρη. Ο έμπειρος άσος, πάντως, φρόντισε να… ρίξει τους τόνους. «Για μένα δεν έχει σημασία το επόμενο παιχνίδι. Πραγματικά! Το μόνο που σχετίζεται είναι η βαθμολογική θέση, που δεν έχει καθόλου σημασία στο τέλος. Εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου, όμως, μετράει, να κερδίσουμε και περισσότερο μετράει στο ψυχολογικό κομμάτι. Όπως είπα, όμως, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και ό,τι γίνεται τώρα δεν έχει καμία σημασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X