Νίκη πριν από τον... τελικό (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Νίκη πριν από τον... τελικό (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK, έπειτα από δύο εκτός έδρας σημαντικές νίκες κόντρα σε Καβάλα και Απόλλωνα Πάτρας, επιστρέφει στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την Κηφισιά, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην τρίτη θέση.

Το κλίμα εντός των τειχών είναι πολύ καλό, μαι και τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει επιπλέον ώθηση και ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας. Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και η πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Ζντοβτς που βοηθάει ώστε η Ένωση να γίνεται πιο… κυρίαρχη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σλοβένος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες έχει τεθεί νοκ άουτ με πρόβλημα στο γόνατο. Το εντός έδρας ντεμπούτο του, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ταουρίν Γκριν, που κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Όσον αφορά την Κηφισιά, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μετρά απουσίες, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση, μέσα από το web radio του site!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X