Αποφάσεις για την "κορυφή"

Κλικ από την πρεμιέρα των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θεωρητικά οι ανοικτές θέσεις για το βασικό σχήμα του σημερινού παιχνιδιού στην Θεσσαλονίκη είναι περισσότερες από μια. Έτσι κι αλλιώς ο Γκας Πογέτ κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως έκανε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως στην πράξη, η μοναδική απόφαση που μένει σε εκκρεμότητα, είναι αυτή του αντικαταστάτη του τιμωρημένου Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τόμας Πέκχαρτ και ο Ράφικ Τζεμπούρ διεκδικούν την θέση. Στον Τσέχο φορ ο Πογέτ έδινε επίμονα οδηγίες στην τελευταία προπόνηση. Ενώ είναι ο παίκτης που πήρε χρόνο συμμετοχής και στα τρια τελευταία ματς. Και είναι μια ευκαιρία, να πάρει φανέλα βασικού.

Από την άλλη μεριά ο Πογέτ με τον Τζεμπούρ είχε τετ α τετ στην αρχή της εβδομάδας. Ενώ θεωρητικά ο Αλγερινός έχει περισσότερα ματς από τον Τσέχο στα πόδια του και είναι πιο έτοιμος. Και είχε κάνει και καλό παιχνίδι στο αντίστοιχο ματς κυπέλλου.

Δεν είναι εύκολη η απόφαση για τον Πογέτ. Γι αυτό άλλωστε την έχει αφήσει για την τελευταία στιγμή, λίγο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X