Παίρνει «ανάσες» ο Γιόχανσον

Παίρνει «ανάσες» ο Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τον περασμένο Ιανουάριο που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, ο Γιάκομπ Γιόχανσον παίζει ασταμάτητα. Συνολικά, σε αυτούς τους 13 μήνες, ο 26χρονος Σουηδός άσος μετρά 53 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, πλέι οφ και κύπελλο. Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια με 90λεπτες παρουσίες, στην πλειοψηφία των αγώνων όντας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ και καλύπτοντας κάθε ανάγκη της ομάδας.
Είναι φυσιολογικό, ακόμα και αυτός ο υπερπαίκτης με τη βιονική συμπεριφορά, να βγάλει κόπωση. Στα τελευταία παιχνίδια, φαινόταν πως δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων, ενώ έπειτα και από συζήτηση με τον Πογιέτ είχε ζητήσει να πάρει κάποιες ανάσες. Όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί στην αυριανή αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο. Ο Γιόχανσον θα μείνει στον πάγκο και η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Σιμόες, Ζουκουλίνι και Μάνταλο.
Η κόπωση που βγάζει ο Σουηδός, αλλά και η τιμωρία του Μάνταλου για τα δύο προσεχή ματς με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, δικαιώνει εν πολλοίς τον Πογιέτ για την επιλογή του να πάρει τον Ιανουάριο κεντρικό χαφ (ειδικά από τη στιγμή που δεν υπολόγιζε για τη θέση Ανάκογλου, Φαγιέ και Τζανετόπουλο). Και χρειάζεται διαχείριση για να μην υπάρξει κάποιο κενό στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X