«Θέμα ζωής ή θανάτου το γήπεδο»

Στήριξη για το γήπεδο (και) από τον Κοντονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονος εκνευρισμός υπάρχει στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα του νέου γηπέδου. Στην Ενωση είχαν την πεποίθηση, πως από τη στιγμή που ξεπέρασαν όλα τα νομικά και τυπικά ζητήματα, δεν θα υπήρχε κανένα άλλο εμπόδιο για την έγκριση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των εργασιών. Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική. Ο φάκελος με την οικοδομική άδεια έχει μείνει παραχωμένος σε κάποιο γραφείο του Σκουρλέτη εδώ και εβδομάδες, περιμένοντας την υπογραφή του Υπουργού.
«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν προχωρά η υπόθεση. Το θέμα πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία και από την περιφέρεια Αττικής, δεν υπάρχει κανένα άλλο ζήτημα και όμως, δεν υπάρχει η υπογραφή για να προχωρήσει. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι στην Κυβέρνηση, πως το ζήτημα του γηπέδου είναι θέμα ζωής ή θανάτου για την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη προς τον Κοντονή.
Ο Κοντονής, πολιτειακός παράγοντας με τον οποίο η ΑΕΚ διατηρεί καλό επίπεδο συνεννόησης, δεν έχει άμεση αρμοδιότητα στο θέμα του νέου γηπέδου. Ωστόσο, είναι αυτός που θα αναλάβει να μεταφέρει στην κυβέρνηση τον εκνευρισμό που υπάρχει στην Ενωση. Και στην κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσουν, πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε άλλους τομείς, οφείλουν να σεβαστούν το αίτημα της ΑΕΚ και την αγωνία εκατομμυρίων ανθρώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X