Το προβάδισμα του Ζουκουλίνι

Γκουστάβο, αυτός είναι ο εκλεκτός σου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα, ο Γκας Πογιέτ δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Και το γεγονός πως έχει διλήμματα για κάποιες θέσεις, ίσως να είναι ένας βασικός λόγος. Η μια απ’ αυτές τις θέσεις που “ταλαιπωρούν” τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι αυτή του δεξιού εσωτερικού χαφ. Με δεδομένο πως στην αντίστοιχη θέση αριστερά θα βρίσκεται ο Μάνταλο και σε ρόλο κόφτη ο Σιμόες, εκείνοι που… μονομαχούν είναι ο Ζουκουλίνι με τον Γιόχανσον. Και όπως φαίνεται ο Αργεντινός μέσος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Από την μια μεριά ο Πογιέτ θέλει να δώσει στον Ζουκουλίνι παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που του έλλειψε όσο έκανε μόνο προπονήσεις στη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη μεριά, ο Γιόχανσον έδειξε κάποια σημάδια κόπωσης, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο Σάββατο. Και ο Πογιέτ θέλει τον Σουηδό φρέσκο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκεί που θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Μάνταλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X