Ζντοβτς: «Θα παίξει ο Γκριν στην Πάτρα»

Με την αύρα της πρωταθλήτριας "Βασίλισσας" το νέο αστέρι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Ζντοβτς ενόψει του αγώνα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα αύριο το απόγευμα, θα έχει στην διάθεση του τον Ταουρίν Γκριν ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Μάλιστα, ο Σλοβένος προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι ο Αμερικάνος πλέι μέικερ θα παίξει για κάποιο διάστημα στον αγώνα.

«Ο Απόλλων σίγουρα βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο από τις τελευταίες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όλους τους παίκτες έτοιμους, ακόμα κι αν έχει χάσει κάποιους σημαντικούς (παίκτες) τώρα τελευταία, και το βασικό είναι, ότι παίζει εντός έδρας. Δεν θα είναι εύκολα.

Εμείς προπονηθήκαμε καλά, έγινε και μία προσθήκη  παίκτη (σ.σ Γκριν), αλλά δεν είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει. Σίγουρα θα του δώσω χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν ξέρω πόσο. Θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν γνωρίζει καλά ακόμα τα συστήματα μου και τη φιλοσοφία μου, αλλά αυτό είναι… γλυκό πρόβλημα για κάθε προπονητή, δηλαδή να έχει πολλούς παίκτες στη διάθεση του. Πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και να βάλουμε περισσότερους πόντους. Όλοι το ευχόμαστε, αλλά όπως ξέρετε όταν παίζεις σκληρή άμυνα, δεν έχεις πάντα την απαιτούμενη ενέργεια στην επίθεση.  Ελπίζω αυτό να μην συμβεί αύριο και οι παίκτες μου να βάλουν περισσότερους πόντους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X