«Πολύ πίσω οι άλλες ομάδες από τον Ολυμπιακό»

Πως πας για πρόκριση χωρίς τον ...MVP;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην δουλειά που γίνεται στου Ρέντη από τον Μάρκο Σίλβα και τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τη μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τους ανταγωνιστές του αναφέρθηκε ο Λεάντρο Σαλίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό, «Bradesco Esportes».

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο 30χρονος αμυντικός:

«Είναι η δουλειά που έχουμε κάνει. Παλιοί και νέοι παίκτες εφαρμόζουμε τις ιδέες του προπονητή. Καταλαβαίνουμε γρήγορα, ο,τι θέλει ο προπονητής κι έτσι κερδίζουμε τα ματς. Πρώτα είναι ο προπονητής μας, ο οποίος μοντάρει μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί. Οι άλλες ομάδες είναι πολύ πίσω. Είναι δύσκολο για αυτούς. Με τη δύναμη που έχουμε, προσπερνάμε κάθε εμπόδιο. Δύσκολα ή εύκολα, πάντα νικάμε. Ο κόσμος ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής για διαδοχικές σεζόν, εξαιτίας της δουλειάς μας.

Στο δεύτερο γύρο, τα ματς είναι πιο δύσκολα. Εξαιτίας του κλίματος ότι “έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα”. Οι άλλοι προετοιμάζονται πολύ για να μας νικήσουν. Αλλά εάν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πρωταθλητές με μεγάλη διαφορά και να γράψουμε ιστορία, γιατί να μην το προσπαθήσουμε; Πιστεύω ότι τα ντέρμπι, θα είναι τα πιο δύσκολα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε την πιθανότητα να γράψουμε ιστορία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X