ΑΕΚ όπως λέμε Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Μπαρμπόσα

«Αφιερωμένο στον κόσμο μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα…μεγάλα μέσα επιστράτευσαν στην ΑΕΚ προκειμένου να είναι έτοιμος ο Ελντερ Μπαρμπόσα στο ντέρμπι.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» οι συμπαίκτες του τον αποθέωναν και του έλεγαν μετά το τέλος του ματς: «Τι τους έκανες ρε Έλντερ; Θηρίο είσαι, δεν το έχανες αυτό το ματς με τίποτα» αλλά η επιστροφή του τόσο σύντομα δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά μεθοδικότητας και δουλειάς.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλλιακμάνης, ενώ δίπλα του συνέχεια ήταν ο Νίκος Πανταζής και ο Παναγιώτης Βούλγαρης που ανέλαβαν το κομμάτι της επανένταξης του στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα ο γιατρός της «Ένωσης» εφάρμοσε στην περίπτωση του μια πρωτοποριακή μέθοδο που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό η Μπαρτσελόνα.

Επί της ουσίας πρόκειται για μέθοδο φορητών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που έχει εξελίξει η Μπαρτσελόνα και για την οποία ενημερώθηκε με λεπτομέρειες ο Καλλιακμάνης στο πρόσφατο συνέδριο της Μπάρτσα στη Βαρκελώνη, που είχε πάρει μέρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X