Τραγικός διαιτητής στην ισοπαλία της Ξάνθης

Τραγικός διαιτητής στην ισοπαλία της Ξάνθης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο απόλυτο «μηδέν» έμεινε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια με την οποία ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αν και στις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φάσεις, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα των «Αρκάδων», Μπαντή.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στάθηκε ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος που σε όλες τις «δύσκολες» φάσεις που του παρουσιάστηκαν τα έκανε μαντάρα. Στο 73′ ο Μπαντής ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Νιέτο σε φάση τετ-α-τετ, αλλά ο διαιτητής όχι μόνο δεν υπέδειξε την κόκκινη κάρτα, αλλά ούτε καν καταλόγισε το φάουλ πάνω στον Ισπανό των Ακριτών.

Στη συνέχεια του ματς αρνήθηκε σε δύο περιπτώσεις (76′, 89′) πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε ανατροπές των Ιωαννίδη και Μούκαμ από Κρίστοφερ και Λισγάρα αντίστοιχα και κάπως έτσι κατάφερε σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και ρυθμό, να αφήσει και τις δύο ομάδες με παράπονα.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να αφήσει εκτός πεντάδας τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου παραμένει 6ος με δύο βαθμούς διαφορά από τον «Δικέφαλο», ενώ η Ξάνθη μένει στη 10η θέση με 26 πόντους.

Πηγή: sportfm.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X