«Αφιερωμένο στον κόσμο μας»

«Αφιερωμένο στον κόσμο μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον κόσμο της ΑΕΚ αφιέρωσε την νίκη επί του Ολυμπιακού ο Μπαρμπόσα στις δηλώσεις που έκανε στην Nova μετά το ματς. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μπαρμπόσα: «Είναι πολύ θετικό το ότι νικήσαμε. Οι τρεις βαθμοί είναι αφιερωμένοι στον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε. Θέλαμε το αποτέλεσμα, πιάσαμε καλή απόδοση και τα καταφέραμε», είπε αρχικά ο Μπαρμπόσα.
Για το γεγονός ότι γύρισε σε χρόνο-ρεκόρ από τον τραυματισμό του είπε: «Η όρεξη που είχα για να παίξω ήταν μεγαλύτερη από τον πόνο που ένιωθα. Δεν ήμουν 100% έτοιμος αλλά ήθελα πολύ να παίξω και αυτό που έχει σημασία είναι ότι εγώ και οι φίλοι μου και συμπαίκτες μου φύγαμε χαρούμενοι».
Για το ότι η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού: «Εμείς δεν παίζουμε για να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού. Παίζουμε για να νικάμε εμείς. Δεν μας νοιάζουν οι άλλες ομάδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X