Ο εφιάλτης επιστρέφει

Ο εφιάλτης επιστρέφει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ξεκάθαρο για όποιον κινείται στον παράλογο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πως το σύστημα δεν έχει καμία αιδώ προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του. Πριν από μια εβδομάδα έριξαν τον Δημητρόπουλο στο Καραϊσκάκη και έγιναν όσα έγιναν. Και τώρα, ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Εβαλαν στο σαββατιάτικο ντέρμπι τον εφιάλτη Καλογερόπουλο. Τον διαιτητή που καθόρισε την πρόκριση στον επαναληπτικού του περυσινού κυπέλλου AEK – Ολυμπιακός (0-1), κατακυρώνοντας το άκυρο γκολ από χέρι του Χάρα!

Δίχως να τηρούν καν τα προσχήματα, βάζοντας μπουρλότο στο ντέρμπι, βάζουν τον διαιτητή που μετά τον Λαμπρόπουλο (στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης), είχε καθορίσει τον νικητή με τις αποφάσεις του. Ο Καλογερόπουλος είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ούτε καν τις απρέπειες των Περέϊρα και Κασάμι, οι οποίοι προκάλεσαν και έφεραν τη διακοπή.

Σαν να ζει κάποιος τη μέρα της μαρμότας, σε ένα απίστευτο déjà vu, ο Καλογερόπουλος επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Η ΑΕΚ τον είχε συναντήσει ξανά φέτος στα Χανιά, όταν με τους βοηθούς του είχαν ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ του Τζεμπούρ, που θα είχε δώσει μεγαλύτερη έκταση στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά:

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) – Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής)

4ος: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Παρατηρητής: Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X