Κονέ: «Ευκαιρία για εμένα η Φιορεντίνα»

Κονέ: «Ευκαιρία για εμένα η Φιορεντίνα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως μία μεγάλη ευκαιρία βλέπει τη Φιορεντίνα ο Παναγιώτης Κονέ, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

Ο Έλληνας μέσος πήγε στους «βιόλα» από την Ουντινέζε, με τον παίκτη όμως να μην αποτελεί -όπως προκύπτει- επιλογή του Πάουλο Σόουζα, γεγονός το οποίο ενόχλησε τον Πορτογάλο προπονητή.

Ωστόσο, ο Κονέ παρουσιάστηκε σήμερα (10/2) και δήλωσε έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ενώ μίλησε και για το ματς με την Ίντερ, την οποία αντιμετωπίζει αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Η Φιορεντίνα είναι σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό όταν αγωνιζόμουν με την Εθνική Ομάδα κι έλειψα για τρεις μήνες. Προπονούμαι πλέον με την ομάδα περίπου δύο βδομάδες κι ελπίζω να π[παίξω. Μπορώ να παίξω την Κυριακή (14/2). Έχω μιλήσει με τον προπονητή λίγο, πρέπει να βρω τα “κουμπιά” της ομάδας. Πρέπει να καταλάβω τι ζητάω ο Σόουζα από εμένα», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το ματς με την Ίντερ: «Δεν νιώθω ένταση, δουλεύουμε καλά, όλη η ομάδα είναι ήρεμη κι όλοι οι παίκτες φιλικοί και με έχουν βοηθήσει από την αρχή. Το ματς κόντρα στην Ίντερ είναι μία δύσκολη πρόκληση και παράλληλα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως είμαστε δυνατοί, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X