Σούπερ και στα τελειώματα φάσεων ο Μπαρμπόσα

Προετοιμασία ΑΕΚ: 11η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το enwsi.gr ο Έλντερ Μπαρμπόσα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εκτός από το δίτερμα και τις ασκήσεις τακτικής, τις οποίες ακολούθησε χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή ενόχληση, είχε συμμετοχή και σε μια ειδική άσκηση που έκαναν εκτός απ’ τον ίδιο, ο Μάνταλος, ο Βάργκας και ο Αραβίδης. Η άσκηση αυτή αφορούσε στα τελειώματα των φάσεων, με τους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές της ομάδας να έχουν ως στόχο την κατάλληλη κίνηση στο χώρο και φυσικά την επίτευξη του γκολ.

Ο Μπαρμπόσα έδωσε το παρών και προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς, πετυχαίνοντας μάλιστα κάποια υπέροχα γκολ και δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ως το Σάββατο θα είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει στη “μάχη”, σε περίπτωση βέβαια που τον επιλέξει ο Πογιέτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X