Εκτός Ευρώπης ο Άρης

Ευρωπαϊκή «καμπάνα» για τον Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη φάση των «Last 32» ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Άρη για τη φετινή σεζόν, καθώς η Άλμπα Βερολίνου ήταν ανώτερη κόντρα στη Νεπτούας και επιβλήθηκε με 76-62, ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς στην ισοβαθμία με την γερμανική ομάδα υστερεί.

Έτσι, η αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο Αλεξάνδρειο, έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 20 πόντους στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (41-21), όταν και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση. Οι Λιθουανοί προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό, με την Άλμπα να φτάνει εύκολα στη νίκη με 76-62.

Ο Ρόμπερτ Λόουερι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, καθώς πέτυχε 24 πόντους, με τον Ισμέτ Ακπινάρ να προσθέτει 13. Από πλευράς Νεπτούνας ξεχώρισε ο Ντάνιελ Γιούινγκ που μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X