Τα... κιτρινόμαυρα μεταγραφικά «θέλω»

Εικόνες από το Κολοσσός Ρόδου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν είναι από τις πιο περίεργες και ταραχώδης των τελευταίων ετών για την ΑΕΚ. Ναι μεν η «Βασίλισσα» έχει καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-4, απόρροια φυσικά και του επιπέδου που βρίσκεται το ρόστερ της, όμως οι αλλαγές είναι πάρα πολλές στο έμψυχο δυναμικό.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, ακόμα δεν έχουν τελειώσει…

Ο λόγος είναι πως η Ένωση θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ με -τουλάχιστον- δύο κινήσεις ακόμα. Σε πρώτο πλάνο και προτεραιότητα όλων στην ομάδα είναι η απόκτηση πλέι μέικερ, ώστε να καλυφθεί μια και καλή το κενό της αποχώρησης του Ντι Τζέι Κούπερ. Ο νούμερο 1 στόχος τούτη την ώρα είναι ο Ταουρίν Γκριν, με τον Γιούρι Ζντοβτς να είναι αυτός που κρατάει την τύχη της μεταγραφής στα χέρια του. Εάν δώσει το ΟΚ ο Σλοβένος προπονητής, ο 29χρονος γκαρντ θα είναι ο νέος οργανωτής του συνόλου.

Περισσότερες εξελίξεις, βέβαια, αναμένεται να υπάρξουν και με την επιστροφή των Δουβή, Σάκοτα, από το Μόναχο, ώστε να… τρέξει και η υπόθεση του Γκριν.

Παράλληλα, η δεύτερη κίνηση, η οποία όμως αναμένεται να γίνει εν καιρώ, αφορά τον ψηλό. Στην ΑΕΚ θέλουν έναν παίκτη που να έχει στοιχεία τα οποία λείπουν από την φροντ λάιν της ομάδας. Θέλουν έναν ξένο αθλητικό ψηλό που θα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί στις θέσεις 4-5, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν ο Ποπς Μενσά Μπονσού. Στο στυλ αυτό, λοιπόν, θα ψάξει η Ένωση για ψηλό, ενόψει -κυρίως- των play offs.

Από εκεί και πέρα, έχουν πέσει αρκετά ονόματα στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες, τα οποία έχουν προταθεί από διάφορες πλευρές, με τον Βίκτορ Ραντ να είναι ένας από τους παίκτες αυτούς. Στην παρούσα φάση δεν είναι στις προτεραιότητες της ομάδας η απόκτησή του, ωστόσο με την φετινή ΑΕΚ δεν πρέπει να τα… βάζει κανείς. Εάν γίνει κίνηση για Ραντ, όμως, ή για κάποιον άλλο παίκτη με τα στοιχεία αυτά, θα γίνει αφού καλυφθούν τα βασικά κενά στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, όμως πως η διοίκηση Αγγελόπουλου δεν έχει κάνει και λίγες υπερβάσεις, οικονομικής φύσεως, τη φετινή σεζόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X