"Να δείξουμε με Ολυμπιακό, ποιοί είμαστε"

Εικόνες από το Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους παίκτες της ΑΕΚ προφανώς και πλέον δεν έχει σημασία να κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα της ήττας στο Περιστέρι. Υπάρχει σε λιγότερο από μια εβδομάδα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως σ’ αυτό το ματς θα πρέπει να δείξουν οι “κιτρινόμαυροι” πως είναι δυνατοί.

«Ξέραμε πως θα έρθουμε σε σκληρή έδρα. Ο Ατρόμητος ξέραμε πως θα ήταν δυνατός γιατί ήθελε τη νίκη. Δεν αποδώσαμε καλά όπως στα προηγούμενα ματς. Ξέραμε πως θα κρινόταν στο γκολ. Δυστυχώς φάγαμε ένα γκολ από μια αδράνεια και δεν σκοράραμε μετά. Αν σκοράραμε πρώτοι, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Από την στιγμή που δεν το κάναμε, δεν τα καταφέραμε. Δεν θα μας επηρεάσει αυτή η ήττα ενόψει ντέρμπι. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Κάποια στιγμή θα σταματούσε αυτό το σερί, το σημαντικό είναι να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε και να το δείξουμε την επόμενη αγωνιστική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X