«Τώρα θα δείτε τον Τζεμπούρ»

«Τώρα θα δείτε τον Τζεμπούρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές, ζητείται από τους παίκτες να μιλούν στο γήπεδο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ξέρει να μιλά μέσα στο τερέν, αλλά και να δείχνει τις προθέσεις του εκτός. Όταν πριν από λίγες ημέρες έλεγε σε συμπαίκτες του: «τώρα θα δείτε τον Τζεμπούρ», ήταν απλά μια υπόσχεση. Πως πλέον αισθάνεται καλά, είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και θέλει μόνο παιχνίδια για να βγάλει στο γήπεδο τις τεράστιες ικανότητες του, που τον κάνουν μοναδικό.
Οι περισσότεροι στάθηκαν στη μαγική ασίστ στον Μάνταλο. Ο Τζεμπούρ υποδέχθηκε την πάσα του Μπουονανότε, τράβηξε πάνω του δύο παίκτες και έστειλε τη μπάλα εκεί που ήθελε ο αρχηγός της ΑΕΚ για να την καρφώσει στα δίχτυα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η συνολική παρουσία του «τρομοκράτη», το ρεπερτόριο και η συμμετοχή στο παιχνίδι που περιλάμβανε από απομακρύνσεις σε κόρνερ του Ηρακλή, μέχρι κερδισμένα φάουλ και πρεσάρισμα στο κέντρο, δείχνουν τις δυνατότητες του Τζεμπούρ.
Είναι δεδομένο, αν και δεν είναι ποτέ απόλυτα ασφαλές να μιλάς με υποθέσεις, πως εάν ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τότε η χρονιά θα ήταν πολύ καλύτερη για την ΑΕΚ. Είναι φανερό, πως με έναν φορ της ποιότητας του Αλγερινού, η Ενωση θα είχε καλύτερη τύχη και θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Γιατί ο Τζεμπούρ, όπως έδειξε και στο Καυτανζόγλειο, είναι άλλη κλάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X