Όλα μέσα

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα καλύτερα του βρίσκεται εσχάτως το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr. Οι επιτυχίες είναι αλλεπάλληλες, με αποκορύφωμα αυτό που συνέβη την Τρίτη. Εκεί που όλα πήγαν μέσα. Πέντε εύστοχες προβλέψεις στις πέντε προτάσεις και όλοι πήγαν ταμείο. Συνεχίζοντας στον δρόμο της επιτυχίας πάμε και σήμερα, μέσα από τις πλούσιες προσφορές της στοιχηματικής πλατφόρμας της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΑΛΑΓΑ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ     OVER 150,5    (2,00)
Οι Ισπανοί είναι παραδοσιακά δυνατοί επιθετικά, η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκει τρόπο για το αντίπαλο καλάθι, βλέπω το καλοπληρωμένο over από την Interwetten.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΕΛΙΚΑΝΣ – ΛΕΪΚΕΡΣ Over 204,5 (1,60)
Καλύτερη ομάδα οι Πέλικανς, θα πάρουν το ματς και θα σκοράρουν αρκετά. Έχουν δεδομένες αμυντικές αδυναμίες οι Λέικερς, αλλά και τον τρόπο να συνεισφέρουν στο Over με την ικανοποιητική τους παραγωγικότητα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (2,12)

Σούπερ πρόκριση μέσα στο Βιθέλντε Καλντερόν πήρε η Θέλτα στον προηγούμενο γύρο και μπορεί να κάνει τη ζημιά και στην απίστευτα φορμαρισμένη Σεβίλλη.

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ νίκη Τσεντεβίτα (2.40)

Εχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα (2-3 νίκες) και οι Κροάτες αυτόν τον πολύ μέτριο Παναθηναϊκό μπορούν να τον κερδίσουν στην έδρα τους. Eκεί που ήδη κέρδισαν την Εφές ενώ μετρούν και ένα διπλό μέσα στην Τουρκία επί της Νταρουσάφακα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ 2 (2,65)

Τελικός του Λιγκ Τροφι, νομίζω πως ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων είναι υπερβολικός. Οι φιλοξενούμενοι τέτοια ματς ξέρουν  να τα παίρνουν  και θα τους στηρίξω.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 82,65
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 80,6
3.ΤΣΙΛΗΣ 64,45
4.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 59,79
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 32,97
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X