Σοβαρή για την 9η σερί νίκη (7:30, Live enwsi.gr)

Πέντε νίκες μετά από πέντε χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 4-1 στο ΟΑΚΑ, δεν τίθεται. Τουλάχιστον για αυτήν την ΑΕΚ που έχει παρουσιάσει ο Γκουστάβο Πογιέτ. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Η «Ενωση» στη Θεσσαλονίκη θέλει και μπορεί φυσικά, να διατηρήσει το εντυπωσιακό σερί που έχει δημιουργήσει τον Ιανουάριο. Με τις 8 νίκες εκ των οποίων οι 3 είναι για το θεσμό του Κυπέλλου, που αγωνίζεται και σήμερα κόντρα στον Ηρακλή (19:30, live από το enwsi.gr). Ο Πογιέτ έχει στην αποστολή και λογικά θα χρησιμοποιήσει έστω και για λίγο τόσο τον Σουκουλίνι όσο και τον Πέκχαρτ.

Κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του ο Μπαρόχα ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μπακάκης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος. Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Πογιέτ δεν έδειξε κάτι στο δίτερμα της Τρίτης με τους Κορδέρο, Μάνταλο, Γιόχανσον, Σιμόες και Σουκουλίνι να διεκδικούν τις τρεις θέσεις στο κέντρο. Από εκεί και πέρα Πλατέλλας, Μπουονανότε και Τζεμπούρ φαίνονται ως πιο πιθανή τριάδα μπροστά.

Και όλα αυτά ενώ ο Πογιέτ θα θέλει να δώσει και ανάσες σε παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την Κυριακή στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X