Τους «βάφτισε» μέλη του Δ.Σ. και έβαζε… τις υπογραφές τους!

Τους «βάφτισε» μέλη του Δ.Σ. και έβαζε… τις υπογραφές τους!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για απάτη και πλαστογραφία κατηγορείται ο Θωμάς Μητρόπουλος, καθώς τοποθέτησε σε θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του Ηλυσιακού, πρόσωπα που δεν είχαν γι’ αυτό! Το SDNA αποκάλυψε την Δευτέρα (1/2) ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική απάτη και πλαστογραφία που αφορά την ΠΑΕ Ηλυσιακός, με συγκατηγορούμενο τον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Πιστόλη.
Ενάγοντες είναι οι πρώην… προσωπικοί φίλοι του Θωμά Μητρόπουλου, Κώστας Αντιπαριώτης (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ) και Στέλιος Πούλος (προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής). Το SDNA, ωστόσο, έψαξε και βρήκε κι άλλα στοιχεία γι’ αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, τα οποία προκύπτουν από τη δικογραφία της υπόθεσης. Όπως προαναφέραμε, οι κ.κ. Αντιπαριώτης και Πούλος ήταν προσωπικοί φίλοι του Θωμά Μητρόπουλου. Τι έκανε όμως ο τελευταίος;
Τους τοποθέτησε εν αγνοία τους(!) σε θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ! Και ενώ εκείνοι δεν έπαιρναν χαμπάρι, ο Μητρόπουλος φέρεται να έβαζε παντού τις… υπογραφές τους! Την ώρα που εκείνοι δεν γνώριζαν τίποτα (και ενώ εν τω μεταξύ ο Ηλυσιακός είχε ουσιαστικά διαλυθεί), άρχισε σιγά-σιγά να τους έρχεται μπουγιουρντί από την εφορία για χρέη της ΠΑΕ! Και επειδή στα χαρτιά έφεραν τον τίτλο του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου, τα χρέη αποδίδονταν σε εκείνους, αφού παντού υπήρχε η δική τους υπογραφή!
Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάμε για ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ! Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η εφορία να δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς των Αντιπαριώτη και Πούλου, καθώς και την περιουσία τους! Φυσικά, αφού είχαν ήδη μπλέξει και θα πήγαιναν κατηγορούμενοι, στράφηκαν στη συνέχεια εναντίον του Θωμά Μητρόπουλου… Να σημειωθεί ότι υπόθεση έχει αναβληθεί και θα εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 30 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X