Νέα προσφορά από τη «Βασίλισσα»

Και ξανά, ξανά, θα γίνεις "Βασίλισσα", ΑΕΚάρα μαζί γιατί...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία σε έναν Ενωσίτη να κερδίσει διπλή πρόσκληση για την παρακολούθηση της αναμέτρησης με τον Κόροιβο μέσα από το γήπεδο, προσφέρει η ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή. Στο πλαίσιο αυτό και η προσθήκη των “baselinecourtseats” (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, το Σάββατο 06/02/2015 και ώρα 16:30. Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη “baseline court seat”, προκειμένου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη (04/02) και ώρα 12:00.
H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (04/02). Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται. Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X