Δίδυμο γκανιάν

Δίδυμο γκανιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζεις Καπίρη και Καπετανάκο και δεν χάνεις ποτέ. Αυτός είναι ο κανόνας του στοιχήματος, όπως προκύπτει από το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr. Οι ελληνικές προτάσεις των δύο, μαζί με το πλουσιότατο 2,15 του Βογιατζάκη από τα Χανιά με το goal – goal έκαναν τη διαφορά στην Κυριακή. Ο μήνας έκλεισε με θετικό πρόσημο, έστω και αν ο Τσίλης μάζεψε πολλά στην Ιταλία και ο Καζαντζόγλου πόνταρε στο κουτσάλογο τον Ζ(ελέ). Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυνατά και οι προτάσεις μας μέσα από τη στοιχηματική πλατφόρμα της Interwetten είναι οι εξής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΝΟΡΙΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ           2              1,90
Νέος μήνας, νέα αρχή. Ετσι κι αλλιώς, χειρότερα δεν γινόταν να πάω από όσα συνέβησαν τον Ιανουάριο. Απόψε επιλέγω Πρέμιερ Λιγκ και τη φόρμα της Τότεναμ με την αδύναμη Νόριτς, με εξαιρετική απόδοση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ 2 (2,40)
Είναι ομάδα που ξέρει να κερδίζει εκτός έδρας η Γουόλσολ και έχει την δυνατότητα να το κάνει απέναντι σε μια περίεργη και προβληματική ομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΛΕΪΚΕΡΣ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ Λέικερς +5,5 (1,65)
Η Μινεσότα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος (ρεκόρ 14-35) και μέσα στο Λος Άντζελες πηγαίνει ως φαβορί για νίκη σύμφωνα με τους μπουκ. Φαβοριτισμός του 1,50 που δεν με βρίσκει σύμφωνο, απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα έχει προβλήματα αλλά θέλει επειγόντως να βελτιώσει την εικόνα της (9-41). Στηρίζω Λέικερς που θα μας πάνε ταμείο ακόμη κι αν χάσουν με 5 πόντους.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ over 0,5 γκολ Σίτι ημίχρονο (1.50)

Η Σίτι παίζει πάντα επιθετικά και η Σάντερλαντ είναι ομάδα που δέχεται γκολ σχεδόν πάντα νωρίς στα παιχνίδια. Αρα πάμε σε ένα γρήγορο γκολ της Σίτι στο πρώτο 45λεπτο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ 1 (1,50)

Μικρή σχετικά απόδοση, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει, αφού η Μπαστιά είναι από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας και η Μονακό μπορεί να την κερδίσει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 81
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 79,1
3.ΤΣΙΛΗΣ 62,05
4.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 58,29
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 31,77
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X