Ηγέτης Μαυροκεφαλίδης δύο εβδομάδες μετά...

Ηγέτης Μαυροκεφαλίδης δύο εβδομάδες μετά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα, όμως στα κρίσιμα σημεία είχε την ποιότητα να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε -ξανά- η παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε μία ακόμα ηγετική εμφάνιση, από αυτές που έχει συνηθίσει να προσφέρει από το ξεκίνημα της σεζόν. Τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και είχε 2 τάπες, 5 κερδισμένα φάουλ και 1 κλέψιμο σε μία… πλούσια στατιστική.

Με την εμφάνισή του αυτή ο «Λου» επέστρεψε στα γνωστά επίπεδά του, έπειτα από 2 εβδομάδες. Απέναντι σε ΠΑΟΚ και Λαύριο δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε δει την φετινή σεζόν. μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό του. Κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί:

Μαυροκεφαλίδης vs ΠΑΟΚ: 10 πόντοι (1/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/4 βολές), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 5 λάθη
Μαυροκεφαλίδης vs Λαύριο: 10 πόντοι (2/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/6 βολές), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα

Είναι φανερό, δια γυμνού οφθαλμού, πως η ΑΕΚ χρειάζεται τον ηγέτη της, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ώστε να ανεβάζει επίπεδο το σύνολο με την εμφάνισή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X