Ο Χάμοντς και οι σκέψεις για «άσο»

Η «τρύπα» στην περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναζήτηση play maker που θα καλύψει το κενό του Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος αποχώρησε για λογαριασμό της Μονακό, συνεχίζεται στην ΑΕΚ, η οποία θέλει να κλείσει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Στο προσκήνιο βρίσκεται -εκ νέου- το όνομα του Κλιφ Χάμοντς. Ένας παίκτης που μπορεί να είναι αποδοτικός στην περιφερειακή άμυνα, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι, στοιχεία τα οποία έχουν εκτιμηθεί από τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του. Άλλωστε, στην ΑΕΚ θέλουν ο play maker που θα έρθει να είναι αποτελεσματικός στην περιφερειακή άμυνα, κάτι στο οποίο υστερούσε ο Κούπερ.

Ο Χάμοντς είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕΚ, όμως η περίπτωση δεν είναι τόσο απλή, όπως επίσης δεν είναι… τελειωμένη (αρνητικά), μιας και -οριστική- απάντηση δεν έχει δοθεί από τον Αμερικανό.

Ο παίκτης δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, μιας και θέλει να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα ώστε να βρεθεί κάτι καλό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η περίπτωσή του, όμως δεν θα τραβήξει πολύ μιας και η Ένωση «καίγεται», ώστε να βρει παίκτη στην περιφέρεια.

Η περίπτωση του Χάμοντς είναι ενδεικτική των «θέλω» του Ζντοβτς. Έναν ψηλό-αθλητικό γκαρντ, που θα μπορεί να… κοιτάει γήπεδο, αλλά και θα είναι αποτελεσματικός στην άμυνα. Ο παίκτης αυτός θα είναι το… συμπλήρωμα του Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τα Τρίκαλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X