Πογιέτ: "Μπορεί και έκπληξη στις μεταγραφές αύριο"

Πογιέτ: "Μπορεί και έκπληξη στις μεταγραφές αύριο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το 8Χ8 αλλά τα πιο ενδιαφέροντα του Γκας Πογιέτ στην συνέντευξη Τύπου είχαν να κάνουν με τις μεταγραφές. Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ενωσης τόνισε ότι περιμένει αύριο τους δυο παίκτες (Ζουκουλίνι-Πέκχαρτ), αλλά άφησε… ανοιχτό να γίνει και μία κίνηση έκπληξη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πογιέτ:

«Ηταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι η ομάδα θα είναι κουρασμένη. Σκέφτηκα πριν το ματς να αλλάξω παίκτη από αυτούς που είναι σημαντικούς. Αλλά τελικά πήρα την απόφαση που κερδίζει μέχρι τώρα και είμαι χαρούμενος κυρίως για τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι η Βέροια ήρθε να μας πιέσει για να τρέξουμε. Αυτό μας έκανε να έχουμε αμφιβολία στο παιχνίδι μας στην αρχή. Πιστεύω ότι υπάρχουν στιγμές που η ομάδα μπορεί να αντιδράσει ή να πέσει ψυχολογικά, και εκεί άλλαξε η δυναμική του παιχνιδιού με το γκολ. Μετά το γκολ ήμουν ήρεμος γιατί έβλεπα ήμασταν σε κατάσταση να αρχίσουμε το ματς ξανά. Και μετά συνέβησαν κάποια πράγματα, η τύχη βοηθά, και το γκολ του Αραβίδη μας βοήθησε να ηρεμήσουμε. Είμαι θετικός σαν άνθρωπος. Αλλά αν μου έλεγε κάποιος 1η Ιανουαρίου στα επόμενα 8 ματς θα τα κερδίζαμε, θα νόμιζα ότι είναι μεθυσμένος… Οπότε συνοπτικά είμαι ικανοποιημένος για αυτό τον μήνα, οι επιτυχίες είναι των παικτών. Σήμερα ή αύριο περιμένω παίκτες για να μας βοηθήσουν στην φυσική κατάσταση. Εγώ είμαι από αυτούς που ζητάω πάντα περισσότερα και τώρα ζητάω 9 και 10 νίκες.

Στόχος σας ήταν να κάνετε προπόνηση με 24-25 παίκτες. Τώρα θα έχετε πάλι 29 παίκτες;

«Μπορούμε να περιμένουμε. Αν θέλουμε να περιμένουμε λίγο, μπορεί να δουλεύουμε και με 24-25 παίκτες. Λόγω εμπειρίας ότι πρέπει να αναγνωρίσω ότι το δύσκολο σε τεχνικό διευθυντή είναι να μετακινούν παίκτες χωρίς να χάνει χρήματα η ομάδα».

Η ΑΕΚ πάει καλά και ο κόσμος σας έχει εμπιστοσύνη, έχετε στο μυαλό σας από τώρα την παραμονή σας στην ΑΕΚ;

«Αυτό νομίζω ότι είναι μία απόφαση που θα ληφθεί από 2 πλευρές. Μπορεί να με θέλει ή να μην με θέλει η ομάδα. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για τέτοια συζήτηση. Αύριο είναι μέρα κλειδί. Και μιλάω ότι είναι για τους παίκτες που προσπαθούμε να έρθουν και για αυτούς που θέλουμε να φύγουν για να μην έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ισως σκέφτεστε η αυριανή ημέρα που είναι η τελευταία ίσως να σπρώξει προς παραμονή ή προς τα πίσω. Είναι μέρα κλειδί».

Θα υπάρχει έκπληξη για τις μεταγραφές. Εκτός των δύο που έρχονται, υπάρχει κάτι άλλο;

«Μπορεί. Μπορεί και ελπίζω να είναι αύριο».

Με τις δύο κινήσεις που ξέρουμε είστε ικανοποιημένος;

«Ο πρόεδρος μου ξεκαθάρισε ότι δεν θα ερχόταν κανένας που δεν θα ήθελα εγώ. Ξέρετε πολλά αλλά έχουν συμβεί ακόμη περισσότερα, διαπραγματεύσεις και άλλα. Θέλω να σας πω ότι οι παίκτες ήταν στην λίστα, δεν είναι δίκαιο ποιος ήταν πρώτος ή δεύτερος στη λίστα. Αλλά αυτοί οι δύο που έρχονται ήταν στην λίστα. Ειμαι πολύ χαρούμενος. Αν όλα πάνε καλά, είναι αποτέλεσμα των προσωπικών επαφών του Μιλοβάνοβιτς και Μπαρτόλο. Αν όλα πάνε καλά έχουμε τελειώσει νομίζω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X