Κλειστά χαρτιά (και) λόγω αποφόρτισης

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκας Πογιέτ δεν συνήθιζε να κάνει δοκιμές ενδεκάδας στην τελευταία προπόνηση, ούτε τον… καλό καιρό, που είχε στην διάθεση του μια ολόκληρη εβδομάδα κανονικής προετοιμασίας. Πολλώ δε μάλλον τώρα, που οι ποδοσφαιριστές του πάνε στο αυριανό παιχνίδι με την Βέροια, σε κάτι λιγότερο από τρια 24ώρα, μετά από το ματς με τον Ηρακλή. Μάλιστα είναι δεδομένο πως κάποιοι από τους παίκτες που έβγαλαν ολόκληρο 90άλεπτο την περασμένη Πέμπτη, θα βρίσκονται αύριο ξανά στο βασικό σχήμα. Με λίγα λόγια ο Πογιέτ κράτησε σήμερα κλειστά τα χαρτιά του και για λόγους… αποφόρτισης, καθώς το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν χαλαρό. Άλλωστε για τον Ουρουγουανό τεχνικό, το πιο σημαντικό είναι να “γεμίζουν” οι ποδοσφαιριστές του, τις “μπαταρίες” τους.

Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά ως προς το πλάνο του τεχνικού της ΑΕΚ για το αυριανό ματς, καθώς η συνταγή που εφαρμόζει σ’ όλα τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X