Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Καλογερόπουλος για το ΑΕΚ - Βέροια

Δέχθηκε απειλές ο διαιτητής του ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαιτητής που πέρυσι δεν είδε …τίποτα απ’ όσα έκαναν ο Κασάμι και ο Περέιρα στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και το γκολ του Χάρα με το χέρι, με το οποίο αποκλείστηκε η ΑΕΚ, επιστρέφει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να “σφυρίξει” στην αναμέτρηση της Ένωσης με τη Βέροια. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια προκλητική κίνηση από την πλευρά της ΚΕΔ, η οποία ξαναβάζει σε αγώνα του Δικεφάλου τον διαιτητή που στέρησε πριν λίγους μήνες από την Ένωση τη δυνατότητα να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλλου και σαν να μην έφτασε αυτό, στις αρχές του έτους, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, δε μέτρησε “καθαρό” γκολ του Τζεμπούρ, μετά από υπόδειξη του βοηθού του.

Εκτός από τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλου του συνδέσμου Αθηνών, στο Ολυμπιακό στάδιο θα βρεθούν οι βοηθοί διαιτητή Κουντουρέλης (από τον ίδιο σύνδεσμο) και Χούσκογλου από τη Θράκη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τίκας από τον σύνδεσμο Καρδίτσας.

 

Αναλυτικά οι διαιτητές στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/01

15:00 Παναιτωλικός-Βέροια: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)

17:15 Πανθρακικός-Πανιώνιος: Γιάχος (Χίος)

19:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Παππάς (Αθήνα)

Κυριακή 31/01

15:00 ΑΕΚ-Βέροια: Καλογερόπουλος (Αθήνα)

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Καραντώνης (Ημαθία)

17:15 Ξάνθη-Ηρακλής: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)

17:15 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός: Παπαδόπουλος (Μακεδονία)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Λαμπρόπουλος (Ηλεία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X