Η μέρα του Άρθο, του Κρισάντους και...

Η μέρα του Άρθο, του Κρισάντους και...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που θέλει η ΑΕΚ να εντάξει στο δυναμικό της για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια που κάνει με σκοπό να πετύχει τους στόχους της, υπάρχουν και παίκτες εντός ομάδας που περιμένουν της δικές τους εξελίξεις. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Θέσαρ Άρθο. Πριν δύο μέρες οι πληροφορίες που είχαν οι διοικούντες την Ένωση είναι ότι σήμερα, Παρασκευή, θα έφτανε στα γραφεία της ΠΑΕ η (πολυπόθητη) επίσημη πρόταση από ομάδα της Κίνας. Ακόμα φυσικά κρατούν μικρό …καλάθι, αφού προς το παρόν ακούν μόνο λόγια, γνωρίζοντας ότι οι Κινέζοι δε βιάζονται, μια που η μεταγραφική τους περίοδος ολοκληρώνεται τέλος Φεβρουαρίου.

Σε ότι αφορά στον Μακόλεϊ Κρισάντους φαίνεται ότι ετοιμάζει βαλίτσες και πλέον είναι θέμα χρόνου και κινήσεων τακτικής, ώστε να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από χθες πως εκτός από την Έλτσε, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Πονφεραντίνα από την Ισπανία, με τον Νιγηριανό να υποστηρίζει σε συμπαίκτες του πως περιμένει άμεσα εξελίξεις.

Αυτός που βρίσκεται στο …περίμενε και δεν ξέρει τι μπορεί να του προκύψει μέσα στο επόμενο τριήμερο είναι ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός γνωρίζει καλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τη Γκρέμιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει την παραμικρή επίσημη εξέλιξη. Ξέρει όμως ότι ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αν κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προχωρήσουν ταχύτατα οι διαδικασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X