Γραμμένος: «Μέτωπο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού»

Γραμμένος: «Μέτωπο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Από ότι πληροφορούμαι θα κατατεθεί νόμος με τον οποίο θα εκλέγουν τα σωματεία. Είναι φήμες όμως. Δεν έχω δει ούτε προσχέδιο. Θεωρώ ότι θα έρθει νομοσχέδιο πριν τις εκλογές της ομοσπονδίας τον Οκτώβριο.
Το κάθε σωματείο θα ψηφίσει τρεις, αλλά το νομικό και το διαδικαστικό είναι μόνο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Όλες οι ενώσεις έχουν τρεις ψήφους αν και ζητούσα πάντα την αναλογική εκπροσώπηση των ενώσεων», ανέφερε αρχικά στον Arena fm 89.4 ο κ.Γραμμένος.

Συνεχίζοντας τόνισε πως: «Ο Γκιρτζίκης δεν εκπροσωπεί την ένωση της Ξάνθης, αλλά το θέμα είναι τι θέλουν οι ομάδες. Εγώ είμαι απέναντι σε αυτήν τη διοίκηση της ΕΠΟ. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη.
Μη μου πει κανείς ότι δεν είναι αδικημένος ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να σκεφτούν όλοι αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να βλέπουμε επιλεκτικές μεταχειρίσεις. Πρέπει να δούμε την ΚΕΔ. Δείτε πόσες φορές άλλαξε. Πάνε κι έρχονται και είναι το ίδιο. Είναι θεσμικό το θέμα».

Σχετικά με τη… μάχη που θα δοθεί για τις εκλογές της ΕΠΟ, είπε ότι: «Υπάρχει ένας αριθμός από Eνώσεις απέναντι στο τωρινό καθεστώς. ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι απλά 15-20 οι ενώσεις. Είναι αρκετός ο αριθμός για τη συγκρότηση αυτού του μετώπου. Ξέρω ότι παίζεται παιχνιδάκι με τις Eνώσεις. Κάποιες πήραν μια επιχορήγηση 4000 ευρώ. Κάποιες Eνώσεις δεν πήραν. Τι να υποθέσω»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X