Αποχωρήσεις και ακραία... κίνηση

Προετοιμασία ΑΕΚ: 9η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ΑΕΚ γι αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, είναι πολλές. Και αφορούν εκτός από αφίξεις και αποχωρήσεις. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τα Σπάτα, ήδη από τον Δεκέμβριο. Όπως είναι ο Μακόλει Κρισάντους αλλά και ο Δημήτρης Ανάκογλου. Υπάρχει η περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος δεν θέλει να μείνει ανανενεργός στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος, αν δεν υπολογίζεται και θα ήθελε να παίξει μπάλα. Και είναι και η υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε, που έχει μπει στο τραπέζι και λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την Βραζιλία, αλλά και επειδή είναι ξεκάθαρο πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Πογιέτ.

Προφανώς όλες αυτές οι υποθέσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Και ενδεχομένως από την έκβαση κάποιων εξ αυτών, όπως του Πλατέλλα ή του Μπουονανότε, θα εξαρτηθεί και η κίνηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Ή και αντίστροφα. Δηλαδή αν οριστικά αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταγραφής εξτρέμ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσει η ΑΕΚ να φύγει ο Πλατέλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X