Βάργκας: «Μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Πογιέτ»

Αντε πιάστε την
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Βάργκας μίλησε στη Βενεζουέλα για τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά και την αναγέννηση της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογιέτ στο τιμόνι της. Αναλυτικά όσα είπε στο entornointeligente.com: «Νομίζω είναι η διατροφή και το κλίμα. Η ΑΕΚ πέρασε μία μεγάλη κρίση. Η άφιξη του νέου προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ, μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί πλέον έχουμε δουλέψει πολύ στην τακτική. Στο 4-3-3 με το οποίο παίζουμε συνήθως πηγαίνω συχνά ή ως «οκτάρι» ή στα πλάγια κυρίως από τα δεξιά. Αυτό μου επιτρέπει να έχω χώρο να κινούμε και να πατάω περιοχή. Έχω διδαχθεί πολλά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι νιώθω υγιής».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ήθελα να πετύχω τουλάχιστον 10 γκολ στην αρχή της σεζόν, αλλά τώρα ήδη έχω πετύχει οκτώ, άρα πάμε για πάνω από 10 γκολ. Κοιτάω μπροστά και θέλω αυτή η απόδοσή μου να αυξηθεί. Θέλω περισσότερα γκολ».
Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έχουμε στόχο το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι φέτος και να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε κάτι καλά πράγματα ως τώρα».
Για την Εθνική Βενεζουέλας και τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί με την Ομοσπονδία: «Θα προτιμούσα να μη μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Δεν είναι ώρα. Θα έρθει σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X