Ψάχνουν τον δήμο για την τελευταία συνάντηση

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκούσε η χθεσινή αναβολή στην εκδίκαση του αιτήματος μέλους της Ερασιτεχνικής, με την οποία ζητά να κριθεί άκυρη η Γενική Συνέλευση του σωματείου που εγκρίθηκε το παραχωρητήριο για το γήπεδο προς την «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», για να έρθει ξανά το θέμα του γηπέδου στο προσκήνιο. Ιστοσελίδες και μπλογκ που τάσσονται ιδεολογικά και πολιτικά κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, επανέλαβαν πως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τον Μάιο, δεν μπορεί να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν έργα στην ιστορική έδρα.
Ωστόσο, πρόκειται για μια σπέκουλα εντελώς αβάσιμη, που δεν έχει καμία υπόσταση. Ακόμα και αν τον Μάιο κριθεί ορθή η αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει το μέλος του σωματείου, αυτό δεν αλλάζει τίποτε ουσιαστικό στην ιστορία. Η Ερασιτεχνική θα πρέπει να συγκαλέσει νέα Γενική Συνέλευση, να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να προχωρήσει στο παραχωρητήριο. Υπόθεση που θα έπρεπε να είναι τυπική, αλλά μετατρέπεται σε…μεσανατολικό ζήτημα.
Στην ΑΕΚ δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το θέμα, αν και δεν μπορείς να είσαι ποτέ βέβαιος ενώπιον ενός δικαστηρίου. Στην Ενωση ψάχνουν να βρουν άκρη με τον δήμο, που κωλυσιεργεί και δεν ορίζει την τελική συνάντηση των ομάδων εργασίας που έχουν συσταθεί, ώστε να τελειώσει το θέμα με την περιβαλλοντική μελέτη. Επειτα από αυτήν τη συνάντηση, το θέμα θα πάει στον Υπουργό, θα τεθούν παρατηρήσεις εάν προκύπτουν και θα προχωρήσει η υπόθεση. Τα μηνύματα από πλευράς κυβέρνησης πάντως, είναι θετικά για την ΑΕΚ, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X