Κλείνει (;) με δύο αγώνες η 16η αγωνιστική

Με ισοπαλία έρχεται η Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους εξ αναβολής αγώνες Ξάνθη – ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός – Ατρόμητος ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Super League. Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις δεν έγιναν πριν από δύο εβδομάδες λόγω κακών καιρικών συνθηκών στα Πηγάδια και στη Λιβαδειά, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βρίσκονται και πάλι στο γήπεδο για να δώσουν τις μάχες τους.

Ιδιαίτερα πάντως για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη διεξαχθεί ούτε σήμερα, αφού κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν την έναρξή του. Στην Θρακιώτικη πόλη υπάρχει πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ για χιόνι και οι αποστολές των δύο ομάδων θα περιμένουν να φτάσει η ώρα του ματς για να δουν αν θα γίνει η σέντρα ή αν θα χρειαστεί να υπάρξει νέος ορισμός του αγώνα.

Η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:15 το απόγευμα, ενώ αυτή της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στις 19:30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X