"Διερευνώνται όσα έγιναν στο Πλατανιάς - Ολυμπιακός"

«Δεν κοιτάζουμε τα χρήματα που θα χάσει μια ομάδα από έναν αποκλεισμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν δεν τηρούνται οι νόμοι σε αγώνες του Ολυμπιακού. Στη Βέροια ήταν ο Μήτσιος που δεν διέκοψε οριστικά το ματς των “ερυθρόλευκων” με τη Βέροια και χθες στα Χανιά ήταν ο Σπάθας που δεν πήγε αμέσως στα αποδυτήρια μόλις είδε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να χτυπούν με αναπτήρα τον Κουλιμπαλί του Πλατανιά. Όπως φαίνεται πάντως, ο Σταύρος Κοντονής προτίθεται να διερευνήσει τα όσα συνέβησαν χθες στα Περιβόλια προκειμένου να διαπιστώσει αν συντρέχουν λόγοι επιβολής ποινών από την πλευρά της πολιτείας. Αναλυτικά στην επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργείου αθλητισμού σημειώνεται:

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X